Fitnessclub Deurne

Een bijzonder project in de Sint Willibrorduskerk in Zeilberg (Deurne). De parochie heeft het gebouw verhuurd aan Fitnessclub Deurne. De kerk is omgevormd tot een dansstudio en fitnessclub. Tegenwoordig ga je niet meer naar de kerk in Zeilberg om er te bidden, maar om te sporten en te dansen.Over Fitnessclub Nederland en doel van het project

Fitnessclub Nederland, vertegenwoordigd door 4 enthousiaste ondernemers woonachtig in West-Friesland. Met hun ervaring in de fitness willen ze deze fitness keten op de kaart zetten in Nederland. Ze exploiteren fitness in o.a. Van Der Valk Hotels en in (leegstaande) kerken. Ze werken met collega’s, die hun visie willen volgen en met enthousiasme aan het werk gaan. Ze willen een huiselijke sfeer uitdragen waar sporters geholpen worden met het behalen van de gestelde trainingsdoelen.

De Sint Willibrorduskerk is een rijksmonument daardoor zijn de mogelijkheden bij het verbouwen beperkt. Het complete interieur is zodanig geplaatst dat deze zonder beschadiging aan monumentale interieur weer verwijderd kan worden.