Swiss Sense

Sinds de oprichting van Swiss Sense in 2004 is Van Gogh montage & afbouw betrokken bij de inrichting van filialen voor deze snel groeiende winkelketen.

Inmiddels zijn de meeste filialen in Nederland door ons ingericht. Swiss Sense beperkt zich inmiddels niet meer tot de Nederlandse markt en is een keten begonnen in Belgie, Duitsland en Oostenrijk waarbij alle vestigingen tot nu toe door ons zijn gerealiseerd.Omdat in retail de ontwikkelingen nooit stil staan is ook het interieur-concept van Swiss Sense constant aan verandering onderhevig. We zijn nauw bij deze veranderingen betrokken en zijn er trots op aan deze ontwikkeling onze bijdrage te kunnen leveren.

Momenteel richt Swiss Sense zich op expansie in Duitsland en hebben we in nauw overleg een werkwijze ontwikkeld waarin we een nieuwe vestiging van ca. 1500 m2 binnen 18 werkdagen kunnen realiseren. Hierbij  wordt de totale inrichting verstaan dus inclusief installaties, bouwkundige aanpassingen, inrichting en signing.

Opdrachtgever:
Swiss Sense – Familie Diks

Opdracht:
Bouwkundig realiseren van Swiss Sense winkels in Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk, Shanghai China, Aruba en Curacao.

Meer informatie over de filialen kunt u vinden op www.swissense.nl